bedst ugg bailey bow

Uggs er bestemt grimme, eller i det mindste ulovlige. De ligner noget, Frankensteins monster ville bære, hvis han var en elf. De formløse, ustrukturerede støvler, der har travlt, kan få nogen til at ligne en slob, som har gjort dem til målet om speciel hån. Så længe Uggs har været populære, har det ikke været svært at finde nogen, der rasende fordømmer dem. "Ugg støvler er ikke sexet," den uafhængige erklæret i 2003, "medmindre du er fru Bigfoot på en ensartet mission på tværs af Antarktis for at finde hr. Bigfoot." Ved påklædning af støvlerne fortalte en forfatter på online skønhedstidningen The Gloss " der er intet at indikere, at du ikke har firkantede, skrækkelige skokasser i stedet for menneskelige fødder ". I 2015 forbød en kaffebar på Brick Lane i det østlige London endda Ugg-wearers fra sine lokaler - kaldte støvlerne "slaggerbrøndene".
Og alligevel har i løbet af årene masser af ulige og uflatterede sko - poolglidere, træsko, høje platforme - mødt med godkendelsen af ​​modevirksomheden. Problemet med Uggs var ikke, at de var grimme; det var, at de var almindelige.

Men en sjov ting skete på vej til mode kirkegård af beklagelige fads: den allestedsnærværende bedst ugg bailey bow er ikke gået overalt. Uggs har roligt længe siden siden deres blomstrende, ubemærket, men allestedsnærværende - når du begynder at være opmærksom, vil du være chokeret over at finde ud af, hvor mange mennesker der stadig bærer dem. Gå ned ad nogen high street og fokus på fodtøj, og du vil se en hær af fåreskind støvler kommer på dig. De bæres af mødre, der løber ærinder i byen og i landet, parret med denim cut-off shorts på rock festivaler, der bæres af teenagere på lørdag shopping trips.
I receptionen på Damer ugg støvler salg hovedkontor i det sydlige Californien er der et bundet album fyldt med snapshots af berømtheder, der bærer virksomhedens produkter. Det er arrangeret i alfabetisk rækkefølge, med separate sektioner for kvinder og mænd, og er størrelsen af ​​september-udgaven af ​​et modemagasin, eller måske en lille telefonbog. Mange af fotografierne er fra brandets top kulturelle øjeblik i midten af ​​2000'erne, herunder seks forskellige billeder af Blake Lively og fire af Leighton Meester, iført Uggs mellem tager på sæt Gossip Girl. Men der er nok billeder fra de sidste par år for at gøre det klart, at Uggs forbliver en flerårig off-duty uniform til den berømte: Ariana Grande bærer klassiske støvler på en lufthavn, parret med en massiv Louis Vuitton taske; Charlize Theron iført den Cardy støvle, hvis strikkede ydre er beregnet til at ligne en knust cardigan; Emma Watson (igen) shopping i et hvidt par; Rosie Huntington-Whiteley krydser gaden iført coquettes (Ugg tøfler formet som en flad tæppe eller en støvle med toppen skåret af, som kan bæres indendørs eller ude); Hugh Jackman og designer Valentino (separat) iført Butte snow boot. I sidste vinter oplevede jeg Grace Coddington, den ærede kreative direktør på store amerikanske Vogue, der gik ind i arbejdet i et par korte sorte Ugg støvler, parret med en Céline taske.

Post a comment

Private comment

Profile

46815645613541

Author:46815645613541
Welcome to FC2!

Latest journals
Latest comments
Monthly archive
Category
Search form
Display RSS link.
Link
Friend request form

Want to be friends with this user.

QR code
QR